6.15.2011

feelings of love:D

οι ανθρωποι ενωνονται μεταξυ τους με συναισθηματαα... αυτα τα συναισθηματα μπορει να ειναι καλα η κακα και ειναι αυταα πυ συνδεουν τους ανθρωπους τυπικα, φιλικα ή ερωτικαα...
μερικα συναισθηματαα μπορει να κρατανε δευτερολεπτα,λιγα λεπταα.ωρες,μερες μηνες,χρονια...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑΑ!!
αναλογως τα συναισθηματαα βεβαια..!!              ενα ατομο μπορει απο μονο του να μας δημιουργει συναισθηματααα μοναδικαα που δεν μπορουμεε να τα νοιωσουμεε με αλλο ατομο !!
στιςς περισσοτερες φορες οπου γινεται αυτο το ατομο αυτο ειναι ξεχωριστο για εμας λογω τεραστιας αγαπης που του τρεφουμε,λογω ερωταα,λογω μακροχρονιας φιλιας κ.α.
τα συναισθηματαα αυτα μπορει να ειναι κρυφαα ή φανεραα προς αυτο το ατομο..συνηθως ειναι κρυφαα σε περιπτωσεις ερωτευμενου ανθρωπου ο οποιος δεν εκδηλωνει τ αισθηματα του λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης,ντροπης,ή προσωπικης επιλογης...!
οταν ενα ατομο εμφανιστει ,μπει και σημαδεψει την ζωη σου νοιωθεις ολος σου ο εσωτερικος κοσμος να πλημμυριζει απο χιλιαδες συναισθηματα για το συγκεκριμενο ατομο*.*
αυτα μπορει να ειναι συναισθηματα χαρας,λυπης,συμπονιας,ζηλειας,ερωτα,αγαπης ..<3!!        

οταν ειναι καποιος ερωτευμενος-η ολο του το σωμαα και ειδικα ο εγκεφαλος στελνει μυνηματα στην καρδιαα με τα οποια εκφραζει τ συναισθηματα που νοιωθει για το ατομο που εχει ερωτευτει..
ο ερωτας ειναι το ωραιοτερο συναισθημαα*.*
Τι πιο φυσικό, τι πιο απλό στη ζωή, από το να ερωτευτείς; <3

π.χ.     ενα αγορι ειναι τρελα ερωτευμενο με ενα κοριτσι..νοιωθεει τοσαα πολλα συναισθηματαα για αυτοο..το συναισθημαα ζηλειας ειναι  πολυ εντονο και εμφανιζεται σαν δαιμονας ακομα και σε φιλικες περιπτωσεις...πολλες φορες ομως καταπατουσε το συναισθημα αυτο διοτι  ξερει πως δεν αξιζει οσο η αγαπη του για το κοριτσι...ειναι διπλαα της σαν φιλος και χαιρεται μαζι της οταν ειναι χαρουμενη και αυτη,της συμπαραστεκεται και ειναι   παντα διπλα της ειδικα οταν χρειαζεται εναν ωμο και μια αγγαλιαα*.*μπορει να μην ειναι διπλαα της σωματικαα αλλα ειναι κοντα της σαν φυλακας αγγελος<3 την βοηθαει  οταν τον χρειαζεται και θα εκανε τα παντα για αυτην ελπιζωντας παντα στον ερωτα του για αυτην την κοπελαα<3 βλεπει το φεγγαρι και βλεπει το προσωπο της πανω σ'αυτο...ονειρευται και το κοριτσι παιζει πρωταγονιστικο ρολο<3   οτι και να κανει τι σκεφτεταιι*.* (Α)

ελπιζει πολυ.,.θελει ενα πραγμαα και ζει για αυτο:)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου