10.18.2011

Αναμνήσεις=)

Σαββατο βραδυ,βρεχει,δεν εχεις διαθεση να κατεβεις κατω και αποφασιζεις να καθισεις σπιτι σου,στο δωματιο σου με τη μουσικη σου και το ζεστο ροφημα διπλαα...Καθεσε στο παραθυρο και βλεπεις πως πεφτουν οι σταγονες πανω στο μπαλκονι ,πανω στα φυλλα των δεντρων,ενω καποια μικρο ζωο προσπαθει να βρει καταφυγιο για να μην βραχει...
Και εκει που καθεσε παιζει στο mp3 σου ενα τραγουδι απο τα παλια ,θυμιζωντας σου τοσα πολλα..

και ενω μπορεις να το αλλαξεις εσυ προτιμας να κατσεις να το ακουσεις..και το ακουςς..και το ξανακουςς..Θυμασαι οτι καποτε ξημεροβραδιαζοσουνα μονο και μονο για να ακους αυτο το τραγουδι..Ενα τραγουδι που συμβολιζε κατι για σενα..!
Ενα τραγουδι που ομως σου θυμιζει αναμνησεις απο το παρελθον..πραγματα που εχεις ζησει και ευχεσε να ζουσες για αλλη μια φορα..! : / Στιγμες μοναδικες που ξερεις οτι δεν προκειται να ξαναζησεις ιδιες..Αυτες οι στιγμες δεν σημαινει κατ'αναγκη οτι ειναι μονο στιγμες χαρας, γελιου και ευτυχιας..αλλα και στιγμες λυπης,στεναχωριας,πονου...που οσο και αν σε πληγωσαν τις αποδεχτηκες και τις κρατησες μεσα σου..Οπως μου ειπαν προσφατα..Την ιστορια της ζωης μας την γραφουμε μονοι μας..Εμεις αποφασιζουμε τι θα κρατησουμε και τι οχι..Τι θα σβησουμε και τι θα τονισουμε περισσοτερο..!
Ενω το τραγουδι συνεχιζει να παιζετε εσυ θυμασε ατομα τοσο σημαντικα στη ζωη σου..που ισως και να μην ξεχασες ποτε..!Ερωτες που ξερεις οτι δεν προκειται να αγαπησεις αλλους με τον ιδιο τροπο..!Μερη που ειχες παει με αυτα τα ατομα και ακομα και αν μπορει να σε πονεσαν δεν προκειται να τα αλλαζες με τιποτα..Πραγματα που εκανες μονο με αυτους τους ανθrωπους και ακομα και αν μπορει να ηταν τοσο απλα και καθημερινα..αυτο το ατομο ηταν που τα αλλαζε ολα  και τα εκανε τοσο υπεροχα και μοναδικα*.*
Αναπολεις εκεινες τις αξεχαστες μερες που εισαι σιγουρος οτι οσος καιρος και να περασει θα τις θυμασε και θα εχεις παντα ενα χαμογελο..!
Δεν ειναι ομως μονο οι στιγμες ή εκεινες η μερες που θα θυμασε αλλα και εκεινοι οι ανθρωποι που ηταν η ζωη σου τοτε ;)
Αναμνησεις ακομα και απο τα παιδικα σου χρονια που ησουν ξεγνοιαστος και ελευθερος να κανεις τα παντα..Τοτε που πιστευες οτι εσυ ησουν ο κυριαρχος του κοσμου και οτι οταν μεγαλωνες θα πηγαινες επιτελους σ'αυτο το πανεμορφο μερος που σου ομορφαινει τον ουρανο καθε βραδυ,το φεγγαρι.!
...

Τελος παντων ειμαι σιγουρος ολοι σας εχετεε αναμνησεις,πολλες , που αμα κατσετε και τις ξεθαψετε δεν θα σας φτασει ενα τετραδιο για να τις γραψετε..
.

..αυυτααααααα=D

4 σχόλια: