5.18.2011

To love or not to love:)

πολλοι σκεφτονταιι to be or not to be? υπαρχουν και αλλου που σκεφτονται to love or not to love?

χμμ..τα εχω σκεφτει και τα δυοο!!
to love or not to love?εσεις τι πιστευετεε?ειναι καλυτερο να αγαπαμεε η οχι ?και δεν εννοω φιλικααα γιατι ολοι μας αγαπαμε φιλικαα καποιαα  ατομα που μας κανουν καλαα!!

Ομωςςς αξιζει να αγαπαμε πραγματικααα η οχι? -οταν εισαι μονος και δεν αγαπας πολλοι θα λενεε πωςς ειναι καλυτεραα να εισαι ελευθερος μονος και χωρις σχεση..αλλα γιατι?
οταν εισαι μονοςς δεν εισαι και πολυ χαρουμενος ,νοιωθεις μοναξιααα και ζεις την καθε μερα χωρις να υπαρχει ενα ατομο στην ζωη σου να την κανει καθε μεραα ολο και ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ*.* ...
να εισαι μονοςς πολλες φορες σε εκανε να συνηδειτοποιεις καποιαα πραγματαα που δεν θα τα εβαζες στο μυαλο σου σε αλλη περιοδο της ζωης σου...!

ολοι εχουμεε ζησει καποιαα περιοδο της ζωης μας μοναχικαα οπου θα θελαμε να ειμαστε τελειως μονοι μας ακομαα και μακρια απο τους φιλους μας...αλλααα νομζω δεν οδηγει πουθεναα αυτοο...

το να μην αγαπας βεβαια δεν συνδεεται πανταα και με το οτι εισαι μονος...
μπορει να μην θες να αγαπαησεις επειδη εχεις περασει κατι παρομοιο παλιαα και δεν σου αρεσε ,δεν θα ηθελες να συμβει κατι εκει την περιοδο η επειδη σε πληγωσε πολυ με αποτελεσμαα να μην θες καθολου!!μπορει βεβαια να εχεις ακουσει τοσα πολλα για την αγαπη που θες να κρατας μια αποσταση με αυτην...αποφααση σου..
εγω πιστευω πως πρεπει να αγαπαμεε γιατι οταν αγαπας και ερωτευεσαι ενα ατομο εισαι χαρουμενος τις περισσοτερες μερες ,θες να εισαι συνεχεια μαζι του και θες να περνας τις καλυτερες στιγμες *.*Ξυπνας το πρωι και σκεφτεσαι αυτο το ατομο και το μονο που σε νοιαζει ειναι να ειναι αυτο καλαα ;)
η αγαπη ειναι το ωραιοτερο πραγμααα που υπαρχει στον κοσμοοο*.*
αναπτυσσει σχεσεις μεταξυ των ανθρωπων που τιποταα δεν μπορει να τις ΝΙΚΗΣΕΙ;)
η αγαπη ειναιι το ωραιοτερο συναισθημααα που μπορει να εχει ενα αγορι  ή ενα κοριτσι το οποιο οδηγει σε αλλα θετικαα συναισθηματαα...!

οκεy υπαρχουν βεβαιαα και περιπτωσεις οπου η αγαπη μπορειι να σε καταστρεψει...αλλα γιατι να σκεφτεσαι τα αρνητικαα και οχι τα ΘΕΤΙΚΑ του τα οποια σιγουραα υπερτερουν?

ολες οι μορφες αγαπης ειναι καλες...ακομααα και η αγαπη απο αποστασηηη*.*
πολλοι πιστευετε πωςς δεν μπορει να υπαρξει αγαπη απο αποσταση αλλα γιατι οχι?
οσες μερες δεν θα εισαι μαζι η αγαπη τους θαα δυναμωνει ολο και πιο πολυ και οταν θα συναντηθουν θα εχουν τοση χαραααα,λαχταραα,ζωντανιααα και θα ειναι γεματοι αγαπηη για το ατομο που θα δουνεεε που δεν θαα σκεφτονται τιποταα αλλο παραα μονο αυτο!!
στην αγαπη ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑΑ!!...

διαβασαα προχθες καπου πως οταν αγαπας ενα αγορι-κοριτσι αστο να φυγει..αν γυρισει ηταν πανταα δικο σου αν οχι δεν ηταν ποτεε...
Γιατι να τον-την  αφησεις  να φυγει αν τον-την αγαπαςς τοσο πολυ? μπορει να εχει ερθει η ωρα αυτης της αγαπης να τελειωσει αλλα αυτο ειναι σπανιο..οταν αγαπας καποιον δεν μπορεις να "ξεκολλησεις" ευκολααα...οσο και αν το θεςς ειναι πολυ δυσκολοο!!
στην αγαπηη πρεπει να ταα δινειςς ΟΛΑΑ..<3!!
αγαπη=ζωη :)

εσεις τι πιστευετε?:)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου