4.17.2011

Ζησεε το τωραα:)

Ξεχνα το Αυριο..
Ασε το Χθες..
Γαμα τους ολους!!
και κανε οτι θεςς..:DD



Πολλες φορες ακου ανθρωπους να μιλανεε για το μελλον η το παρελθον και αφηνουν στην απεξω το ΠΑΡΟΝ...γιατι γινεται αυτο?γιατι οι ανθρωποι ενδιαφερονται περισσοτερο για το παρελθον η το μελλον και δεν χαιρονται το παρον?Το παρον ειναι αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει..Αφηστεε το μελλον και κοιταξεε το παρον..Χαρειτε τη ζωη γιατι ειναι μικρη!! 
Ας ενδιαφερθουμεε για το παρον και ας ξεχασουμεε το μελλον..Το παρον ειναι αυτο που ζουμεε αυτη τη στιγμη και αυτο ειναι που μας κανει χαρουμενους και ευτυχισμενους:) ολοι οι ανθρωποι λενεε στο μελλον και στο μελλον και δεν σκεφτονται καθολου το ΤΩΡΑΑ!! 
οσαα αγαπαμεε και οσα θελουμε να ζησουμεε θα τα ζησουμεε τωραα στο παρον...Ποτε μην αναβαλλεις κατι που μπορεις να κανεις τωραα για το ΜΕΛΛΟΝ..
το μελλον πολλες φορες θα σε πληγωσει αλλα δεν το ξερεις...πιστευεις πως επειδη το τωρα που ζεις δεν ειναι οπως το ειχε φανταστει στο Παρελθον στο μελλον θα ειναι καλυτερο..!!
μπορει ομως οταν ερθει το ΤΩΡΑ του μελλοντος που τοσο πολυ επιθυμουσες να ερθει να χασεις ατομαα που αγαπας και ξερεις πως ΙΣΩΣ να μην ξαναδεις ποτεε ξαναα..τοτεεε θαα ειναιι που θα λεςς..
ποσοο θα ηθελαααα να μην ερχοταν ποτεε αυτο το Μελλον;|
αλλαα τοτε θα ειναι πολυ αργαααα....:(
γιαα αυτοο οτι θες κανεε το και μην φοβασαι για τιποταααα..γιατι αμα το καθυστερησεις ισως να ειναι αργααα...

αυτααα:D 

Υ.Γ ακομααα ομως και αν το μελλον ερθειι και ειναι πολυ αργαααα...ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣΣ...συνεχισεε να προσπαθεις και να ελπιζεις:D ετσι ειναι η ζωηηη :)


[The only people you need in your life are the ones that prove they need you in theirs:)]

3 σχόλια: