4.25.2011

Δωστε μελλον στα ονειρα τους:)

Υπαρχουνεε καλυτεροι ανθρωποι απο αυτους που θελουν να σωσουν την ζωη αλλων ανθρωπωνν!?

εγω νομιζωω δεν υπαρχουν...
Βεβαιαα ολοι λετεεε ναι και εγω βοηθαω τους αλλους ανθρωπους ομως δεν το κανετεε η λετεε πως το κανετε αλλα ακομα και αν μπορειτε δεν θα το κανατε ποτεεε δεν ξερω γιατι..


Μερικοι ανθρωποι το λεει η καρδιαα τους και το θελουνε και οι ιδιοι να βοηθανεε τους ανθρωπουςς..και οταν εννοω ανθρωπους δεν λεω τους καθημερινους ανθρωπους που οτι χρειαζονται το βρισκουν αλλα μιλαω κυριως για τους ανθρωπους που ζουνε στις τριτοκοσμικες χωρες...που δεν εχουνε να φανεε, νερο καθαρο να πιουνεε και δεν ζουνε βασικαα τη ζωη που θα θελανεε παρα πολυ να ζουνεε...

Προσφατα εμαθα η μαλλον συνηδειτοποιησαα πως λιγοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι που θα  θελανε και βοηθανεε τετοιους ανθρωπους...
                       Εχετεε σκεφτει ποτε να υιοθετησετε ενα παιδακι απο τις χωρες της Αφρικης η απο αλλες τετοιες χωρες?
αν ναι μην μεινετε μονο στα λογιαα...!!
Θα μπορουσατεε να φανταστειτε πως θα νοιωθατε εσεις στην θεση αυτων των παιδιων? που γεννηθηκαν σε ενα τετοιο κοσμο που απο τις προσωπικες τους εμπειριες νομιζουν πως δεν μπορει να τους προσφερει τιποταα..
Κιομως αν εσυ υιοθετησεις ενα παιδι θαα ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΖΩΗ!!..:)



μπορει εμεις να μην καταλαβαινουμε πως νοιωθουν αυτα τ παιδια γιατι απο μωρα ειχαμε ολες τις ανεσεις στα ποδια μας αλλα φανταστειτε πως θα νοιωθουν που γεννιουνται και δεν ξερουν αν θα ζησουν και το ποσο θα ζησουν!!

γιαυτο ακριβως το λογο εγω αυτους τους ανθρωπους που υιοθετουν τετοια παιδακιαα τους Θαυμαζω πραγματικααααααα!!
τους βαζω πιο ψηλααα απο ολουςς γιατι σκεφτονται τους γυρω τους πιο πολυ απο τον καθενα μας...Κανεις δεν θα εκανε οτι εκαναν αυτοι οι ανθρωποι με το ζοριι!!
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου