4.22.2011

PEOPLE:)

χμμ..δεν ξερω τι με εχει πιασει σημερααα...αλλα εχω πολυ ορεξηη:UU

υπαρχουνεε τοσοι πλανητεςς αλλα εμεις ζουμεε στον ωραιοτεο πλανητη απο ολους τους αλλους..θα μου πειτεε..που ξερεις οτι ειναι ο ωραιοτερος?εχεις παει στους αλλους για να ξερεις?
ΟΧΙ:)

αλλα δεν εχει σημασιαα...
η ΓΗ αποτελειται απο 6 περιπου δισεκατομμυρια ανθρωπουςς ...βεβαια τωρα μπορει να εχει αυξηθει ο πληθυσμος αφου οι ανθρωποι ''αναπαραγωνται'' πολυ γρηγοραααααα και απο πολλη μικρη ηλικιααα..

Εχετε φανταστει ποτε την γη πριν την εμφανιση του ανθρωπινου ειδους?
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα εχει καμια απολυτως σχεση με την σημερινη της μορφη..φυσικαα θα ηταν πολυ καλυτερη οσον αφορα το περιβαλλον...αλλαα βεβαιαα με την παρεμβαση μαςς εχουμε καταφερει ΠΟΛΛΑ...

εχουμε αναπτυχθει τοσο πολυ σαν πολιτισμος που κανονικαα οι ΕΞΩγηινοι θα πρεπει να μας φοβουνται:D

οι ανθρωποι δηλαδη εμεις χωριζομαστε σε ΜΕΓΑΛΕΣ ομαδες...αναλογα με την γλωσσα που μιλαμε,το φυλο ,την θρησκειαα,τα ηθη και τα εθιμα αλλα πολλες φορες παιζει ρολο και το "χρωμα" μας...δεν ισχυει πανταα απλαα απο μερικες ομαδες ανθρωπων το χρωμα ενος ανθρωπου γυα αυτους πολλες φορες καθοριζει πολλα πραγματαα...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΟ!!

ΟΛΟΙ οι ανθρωποι μεταξυ μας ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ!! :)

ειτε θελουμε να το πιστεψουμε ειτε οχι ειμαστε διαφορετικο:)

ο Θεος μας δημιουργησε ετσι για να μπορουμε ολοι εμεις οι διαφορετικοι να συνυπαρξουμε σε ενα κοσμο τοσο δυσκολο!!

για αυτο πρεπει ολα να τα δεχομαστεε ..
πρεπει να αγαπαμε τους συνανθρωπους μας..και να μην θεωρουμε ρατσιστικο η δεν ξερω τι αν καποιος φιλος-συγγενης η γνωστος μας ερωτευθει καποιον-α με διαφορετικα πιστευω,χρωμα,ηθη η εθιμα η δεν ξερω και εγω τι..
πρεπει να την αποδεχτουμε κανονικαα !! να μαθουμε τα δικα τους πιστευω και να μαθουν και αυτοι τα δικα μαςς...ετσι θα μπορουμε να πληροφορηθουμε για τον πολιτισμο τους αλλα και αυτοι για τον δικο μας..

Ειμαστε ανθρωποι και ειμαστε πλασμενοι για ενα σκοποο...
να αγαπησουμε και να αγαπηθουμεε!!<3
ΑΝ δεν σας εχει συμβει ηδη ...ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕΕ!!

Υπαρχουνε 6δισεκατομμυριαα ανθρωποι σε αυτον οτν κοσμο..Καπου λοιπον αναμεσα σε αυτους τους ανθρωπους βρισκεται το αλλο σας μισοο..



ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ!! ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ...;)




WE ARE THE PEOPLE:D









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου