4.29.2011

Siblings:)

Ειναι καλο να εχεις ενα αδερφο/η η οχι?Θα προτιμουσατε να ησασταν μοναχοπαιδι?

Σιγουρα αυτα τ ερωτηματα τα εχετε σκεφτει σιγουρα..

Αδερφια ειναι οταν δυο παιδια μοιραζονται εναν τουλαχιστον γονιο,συνηθως μοιραζονται δυο γονεις..

Αδερφιααα: δυο ατομαα ειτε του ιδιου φιλου ειτε οχι..τ αδερφια μπορει να ειναι το ενα πιο μεγαλο απο το αλλο,ή διδυμα,τριδυμα,και σε πολυ σπανιες περιπτωσεις τετραδυμαα...Τα αδερφιαα ειτε μεγαλα ειτε μικραα ειτε καλα η κακα ειναι αδερφιαα...Αυτο που εχουν μεταξυ τους δεν μπορει κανεις να τους το παρει ειτε και να το αλλαξει...

Τα αδερφιαα τωραα μπορει να εχουν ειτε καλες ειτε κακες σχεσεις...Συνηθως τα περισσοτερα αδερφια εχουνε αναμεικτες σχεσεις,δηλαδη και κακιες και καλες..!!
Υπαρχουν βεβαια και αδερφια που εχουν μονο καλες η μονο κακες σχεσεις..Αυτο δεν ειναι και τοσο καλο...Γιατι αμα τα αδερφια δεν τσακωθουν λιγο δεν πειραξει το ενα το αλλο δεν εχει φαση..Αυτη ειναι η γνωμη μου φυσικααα...!δεν σημαινει οτι πρεπει να πιστευετε και εσεις το ιδιο..Απλα εγω πιστευω οταν αν τα αδερφια μεταξυ τους δεν παιξουν λιγο ξυλο,δεν νευριασουν ,δεν τσακαθουν δεν λεει..!!

Αδερφιαα για μεναα ειναι τα παιδια τα οποιααα ειναι διπλα στα αδερφια τους οταν τους χρειαστουνν,θα τους βοηθησουν,θα τους συμπαρασταθουν, θα τους δωσουν συμβουλες ,θα κλαςουν μαζι τους ,θα τους κανουν να γελασουν,θα νευριασουν θα τσακωθουν...Βεβαια για να γινουν ολα αυταα πρεπει να συμφωνουν και τ δυο αδερφιαα..!Γιατι μπορει το ενα απο τ αδερφια να μην θελει να συζηταει με τα αλλα αδερφια τα θεματα που το προβληματιζουν και να προτιμαει να τα συζητησει με τους φιλους/ες του το οποιο συνηθιζεται στις μερες μας...
Οτι και να γινει αναμεσα σε δυο αδερφια η σχεση και η αγαπη που τρεφει το ενα για το αλλο δεν νομιζω οτι μπορει να σβηστει...Ακομα και αν γινει κατι τοσο Τρομερο ακομα και αν τα αδερφια νευριασουν πολυ η τσακωθουν πολυ θαα ειναι αδερφιαα και θα αγαπιουνται το ιδιο...
Βεβαιαα ποτεε δεν πρεπει το ενα απο τα δυο αδερφια να ζηλεψει το ενα το αλλο γιατι νομιζω δεν εεχει καμια σημασιαα....Το καθε ατομο ειναι σημαντικο  για μερικους ανθρωπους και δεν πρεπει να αλλαξει για κανενα ουτε να επιθυμει κατι που το εχει καποιος αλλος και ειδικα ο/η αδερφος/η του/της..

ειναι ωραιο να υπαρχει μια ποικιλιαα σχεσεων αναμεσα στα δυο αδερφια γιατι ειναι αυτο που ανανεωνει την σχεση που εχουν..

Βεβαια απο την αλλη πλευρα το να εισαι μοναχοπαιδι μπορει μερικα ατομα να το προτιμουν περισσοτερο απο το να εχουν αδερφια...Νομιζω κανουν λαθος γιατι δεν εχουν αδερφια και αν δεν αποκτησουν δεν θα νοιωσουν ποτε πως ειναι να εχεις αδερφιαα....!!
Το να εισαι ομως μοναχοπαιδι μπορει να εχει και την καλη του πλευραα την οποιαα δυστυχως οσα παιδια εχουν αδερφια δεν θα την νοιωσουν ποτεε...Αυτο μπορει να ειναι και καλο και κακο!!

....αν πιστευετε πως θα θελατε ενα μικρο αδερφακι να σας σπαει η να του σπατε τα νευρααα φωναξτε τον ΠΕΛΑΡΓΟ και καπου στα χριστουγενναα θα εχετε ενα αδερφακι :)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου